Snorkling och fina strander

Vi ar fortfarande kvar pa Phi phi Isand och har det gott! Idag ar forsta dagen pa hela resan som man vaknar upp till lite halvmulet vader men det ser ut att spricka upp nu igen, annars har vadret varit kanon verkligen hela resan!
Igar var vi ute pa en  hel dagstripp med longtailboat for att snorkla och besoka olika oar, bland annat monkey beach dar det gar losa apor pa, som for ovrigt snodde varan kamera och sprang ivag med. Hahaha. Dom andra pa stranden tyckte iaf att det var ganska roande iaf :) Men fick hjalp av en kille som sprang efter och tog kameran fran apan. Jag vagae inte forsoka igen efter att nastan ha blivit attackerad av 3 - 4 stycken nar jag forsokte ta tillbaka den. hahah. Men kameran klarade sig och jag med! :)
Vi var ocksa till maya beach dar filmen The Beach spelades in. Jattefint pa bada stallena med kritvid sand och klarblatt vatten!
Snorklingen var huur kul som helst men man vart besviken pa att det inte direkt var nagot fargsprakande koraller man sag utan de sag nastan doda ut och det var val inte ett sa jatterikt djurliv dar eller. Men hoppas det blir battre nar man dyker sen :)
Vi gick och la oss tidigt igar da vi var riktigt trotta efter dagen. Nu ska vi ga oc ata frukost, kl at 11. 10 har nu sen far vi se vad dagen har att erbjuda :)

Hoppas ni har det bra hemma! Puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0