Phi phi Island

Heey ni dar hemma!

Imorse anlande vi till Phi phi Island! Grymt stalle, riktigt fint och vadret ar underbart! Sol hela dagarna har vi haft och sakert 40 grader i solen minst.

Igar akte vi till Patong beach och motte upp Johns kompis och hans flickvan som vi traffade i Kata, riktigt otippat! Vi fick tillbringa natten pa deras hotell och bestalla in en extrasang sen fick vi smyga in mig efterat :)

Imorse ringde klockan 06.00 och da var det bara att ta sig upp och ta tuktuken till ett stalle dar vi skulle bli upphamtade for att bli skjutsade till baten till Phi phi. Trodde dock de hade glomt bort oss men efter en del vantande kom dom iaf!
I forrgar traffade vi Johns kusin med familj i Kata vilket var riktigt trevligt! At middag tillsammans och spenderade dagen tillsammans pa stranden innan vi begav oss vidare.

Livet har ar iaf underbart och vi skulle kunna stanna hur lange som helst verkligen!! Har stannar vi sa lange vi kanner for det och ska forsoka oss pa lite snorkling och dykutflykter i dagarna samt aka pa dagsutflykter till lite mindre oar!
Det finns sjuuukt mycket losspringande hundar och katter i Thailand sa var beredd pa att jag kommer ha en del extra resvaskor med hem....... Nejda men man kan inte motsta att mysa lite med dom! :)
Pa tal om djur sa skulle jag rota i min handvaska haromdagen och upp flyger en liten odla. Daligt radd jag vart da! Snabb var den ocksa och John holl pa att skita pa sig nar den sprang mot honom sen. haha!

Det var val allt vad vi hade att saga nu iaf! Nu ska vi ga och ata middag medan vissa av er sakert ligger och sover eller ar bakfulla dar hemma ;) Klockan ar for ovrigt 16.30 har!




Johns kusin med familj









Phi phi Island



Underbart skont i vattnet :)

Kommentarer
Postat av: Krramar till ER på Kramens Dag..21-1-11

Ser att Ni är ganska röd -bruna , ni glömmer väl inte bort att smörja med solskyddsfaktor...Jätte kul att höra och se ifrån ER,förstår att Ni börjar att få Hemlängtan !!Stora kalla (ca:-4gr.)kramar till Er. Mamma Bim.

2011-01-23 @ 22:22:37
Postat av: Ingela

Det ser helt uuuunderbart ut! Men hur kunde ni lämna det fantastiska snöslasket och vinterhalkan här hemma för det där? ;-) Hoppas ni har det det lika härligt som det ser ut! Kramar!

2011-01-24 @ 14:00:19
Postat av: Linda Swende

Halloj!!

Vad kul att man fick vara med på bild!!:) Men jag har förstått att resan inte verkar bli på obestämd tid ändå, som ni pratat om! Vad är det som hänt?!??! Snälla förklara för mig!! Blir ju orolig, när vi sågs för bara en vecka sen och allt verkade hur bra som helst!! Stora Kramar till er!! Linda med familj:)

2011-01-29 @ 03:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0