Phan Thiet, lyxhotell och maendet ar pa topp!

Man kan saga att vi har det ratt bra nu! Bor pa ett lyxhotell i Phan Thiet, Vietnam som ar sjukt stort och sjukt fint! Helt otroligt! Det har vi Olle och Peter att tacka for som fan! Sandras 2 killkompisar har bott har ett tag sa vi akte hit for att overraska dom och det visade sig att dom hade betalat for att bo har till den 23e men dom skulle aka vidare idag sa vi fick ta over deras hotell, sa vi stannar har till den 23e och kommer leva liiite finare an vad vi ar vana vid kan man saga, och gratis :) Det finns typ allt har som man kan tanka sig - tennisplan, fotbollsplan, stor pool, stranden precis vid hotellet, gym, frissor, massage, ost och vinprovning pa eftermiddagarna, morgongympa, nattklubb, gratis dator med internet etc etc.
Idag kom vi hit vid 11 och har legat vid poolen storre delen av dagen, sen var det tankt att vi skulle ga pa ost och vinprovningen idag klockan 5 men vi rakade forsova oss lite sa den missade vi idag. Sen har vi varit och kakat och nu sitter vi har.
Morgondagen ar tankt att vi ska fortsatta jobba lite pa brannan som typ har forsvunnit kanns det som efter alla bussresor, sen blir det ost och vinprovning och sen aker vi nog in till stan och kikar lite.

Det ar helt sjukt vad mycket buss vi har akt de senaste dagarna. Forst akte vi buss fran Phuket till Bangkok ca 15 timmar, sen akte vi efter att ha varit i Bangkok under dagen och besokt bland annat MBK (ett riktigt stort varuhus med flera vaningar) till Laos ca 20 timmar. Dar stannade vi i 4 dagar, sen tog vi bussen igen till Vietnam - Hanoi som tog 28 timmar. Dar stannade vi i en natt for att invanta ytterligare en buss och tur var det for satan vad kallt det var dar, helt sjukt! Vi gick runt med leggings och dubbla tjocktrojor och fros anda. Fran Hanoi till Phan Thiet som vi ar i nu tog det ytterligare 36 timmar att aka sa ni kan ju sjalva rakna ut att vi har akt ratt mycket buss. Tacka Gud for valium efter alla dessa timmar och sen ska man ju inte ens prata om chaufforerna som kor samre an vad Lasse Kongo gar. Helt storda omkorningar och man kan saga att gasen var i botten storre delen av tiden och dom tutade i ett, minst sagt. Dom verkligen lag pa tutan! "Sleeping bus" hette tydligen det som vi akte men jag vet inte direkt hur dom hade tankt sig dar... Fast sovit det har vi gjort iaf :)

Jag har det iaf riktigt bra, vill inte aka hem alls. Som tur ar ar det ju forhoppningsvis ett tag kvar tills det sker! Skulle verkligen kunna stanna hur lange som helst! Det lockar inte direkt att aka hem heller nar man inte har en aning om vart man ska bo, vart man kommer jobba eller vilken stad man kommer hamna i heller. Men det ar ju sant som brukar losa sig med tiden och lite spannande ar det ju ocksa for man kan ju hamna var som helst :)

Nasta plan ar att vi ska aka tillbaka till Thailand efter den 23e och tanken ar Koh Samui dar dom kommer ha en festival som vi vill till. Det kommer nog bli skapligt kul! :D

Det var lite uppdatering for den har gangen, kommer troligen uppdatera lite mer nu nar man har gratis internet. Hoppas allt ar bra dar hemma i kylan! Idag hade vi runt 30 grader varmt. Och det var forresten inte vi som var med i den dar batolyckan som skedde har dar det var 2 tjejer i 20arsaldern fran Sverige som dog. 

PUSS OCH KRAM <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0