Förbannat

Idag är jag inte på topp direkt.
Igår kväll undertiden jag kollade på innebandymatch på sportcentrum blev vår bil stulen. När jag och Johanna skulle åka stod den inte där jag ställde den och inte någon annanstans heller runtomkring. Fy fan säger jag bara till er som tog den! Jag fattar inte hur man vågar och har hjärta till det. Parkeringen var i princip full och folk kommer och går. Med sig fick de även sommardäcken som låg i bakluckan och Johannas fotbollsväska och andra tillhörande saker som fanns i bilen såklart.
Nu är den iaf anmält och efterlyst försvunnen. Det åkte vi och gjorde direkt när jag märkte att den var borta. Sen blev det biljakt men Ida, Sofia, Johanna och Tessan. Men utan resultat! Tack för hjälpen iaf!

Nu känner jag mig sådär lagom handikappad och låst utan bilen. Använder den i stort sett varje dag så visst kommer det kännas. Hoppas bilen kommer tillbaka utan att ha blivit misshandlad så den inte går att använda längre. Men däcken får dom väl ta, det går ju att fixa nya. Men vafan finns det för människor på denna jord?

Det var som Solith sa igår. Nu har man checkat av en sak på listan iaf, så det ska väl inte behöva hända en gång till i livet får man väl hoppas. Nu återstår det väl bara misshandel, våldtäkt, hot osv som man får checka av på listan. Yey.
Så Check för mig på bilstöld.
Om ni ser en röd ford escort med registreringsnr ANY 450 får ni gärna höra av er till mig!


Kommentarer
Postat av: ann-sofie

:/ hoppas det löser sig!

2009-12-05 @ 15:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0